sunnuntai 27. toukokuuta 2012

When I Dissapeared, It Sort Of Pissed Me Off


Hei vain hei kaikille!

Otsikko vinkkaa tosiasiaan jonka kaikki tietenkin huomasivatkin.. eli katosin sitten vähäksi aikaa (nyt siis seuraa pieni selittely muutaman melko turhan instagram kuvan siivittämänä)! Tätä kyllä pelkäsin kun aloitin koko homman, että riittääkö aika tälle oikeasti.. ja kun tykkäisin tehdä tätä paljon paremmin niin kyllähän se suoraan sanottuna pissed me off! :D No rehellisesti voin sanoa että kuluneen kuukauden aikana tahti oli niin kova ettei vain aika riittänyt! Mutta koitan saada tämän nyt rullaamaan uudelleen, katsotaan onko siellä vielä joku seurailemassa. :)



Viimeaikojen tapahtumien johdosta sijaitsemme nyt Kallen kanssa seuraavat 3kk Suomessa, kotikaupunkimme Tampereen nurkilla kesästä nauttien duunia painaen. Vaikka meillä oli alun perin suunnitelmana jäädä Lontooseen, alkoi Suomi jossain vaiheessa vain vetää puoleensa. Sain palata kesäksi vanhaan työpaikkaani täällä, Lontoon kämppään löytyi vuokralainen ainakin osaksi aikaa ja sain vielä kuulla olevani terve tullut takaisin duuniini Lontoossa syksyllä! :))



Ihana kyllä olla taas täällä kotimaan kamaralla ja viettää vihdoin aikaa perheen ja ystävien kanssa, vaikka Lontooseen varmasti ikävä tuleekin. Toivottavasti vain saan tuotettua jotain mielenkiintoista sisältöä täältäkin käsin kun kuitenkin yksi blogin kiinnostava (?) aspekti nyt tippuu vähäksi aikaa pois matkasta. Mutta nyt en osaa olla kuin iloinen ja todeta että: jee, toivottavasti tästä kesästä tulee mahtava!! ;)

11 kommenttia:

  1. Mä ainakin seuraan sua vielä :) Oon käynyt melkein joka päivä kurkkaamassa, josko olisi tullut uutta postausta. Hauskaa, että olet tullut nauttimaan Suomen kesästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee, kiva että oot jaksanu seurailla! :> On kyllä niin ihanaa olla taas Suomessa :)

      Poista
  2. jee, tää on niitä blogeja, jotka käyn kattomas joka päivä, joten erittäis jees että oot taas back in business ! :) olin ihan hämmentyny ku silmille hyppäs eri teksti ku viimesen kuukauden (?) ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha toivottavasti en pahasti säikäyttäny! ;) tosi kiva kuulla että oot jaksanu seurailla. :)

      Poista
  3. Aina kun sulta tulee uutta tekstiä niin hämmennyn vaan enemmän että kuinka kaunis sä olet! Tosiaan ois kiva jos kesä vaikka sais sut inspiroitumaan ja saisit niitä postauksii tehtyä kun asuja on kans kiva kattoo, ja oot hyvä kirjottamaan. :) Hah, toivottavasti tää ei kuulosta liian ylistystekstiltä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ää mä meen ihan sanattomaks tällaisesta palautteesta, kiitos. <3 :) Oon tosi ilonen jos teksti on luettavaa, en meinaan yleisesti pidä itsäni kovin taitavana kirjoittajana! :D Suomen kesä kyllä saa aina hyvälle mielelle ja inspiroitumaan!

      Poista
  4. Ihana että palasit :) rakastuin sun blogiin heti kun tänne ensimmäisen kerran eksyin ja kuuluu edelleen yhdeksi lemppareista :)

    VastaaPoista
  5. täällä ollaan! oon itse muuttamassa syyskuussa lontooseen, niin olis kiva tietää mitä kautta oot hakenut itse töitä ja miten nopeasti tärppäsi? mukavaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa :) Lontoo on upee paikka, mutta sen varmaan jo tiesitkin! ;) Oletko lähdössä ihan vain töihin? Millaista hommaa olet ajatellut? Retail hommia on tarjolla paljon, eli jos kiinnostaa shop assistantin ym hommat niin niitä on kyllä tarjolla aina. :) Itsellä nappasi toka homma johon hain ja sinne ekaankin pääsin jälkeenpäin, eli omalla kohdalla ei ollut kovin hankalaa. Sain kyllä vinkkiä työstä ystävältä joka on töissä brändillä, joten tiesin mennä kysymään. Eioota saattaa kyllä kuulla monesta paikasta ja se ihan tuurista kiinni onko paikkoja auki just sillon kun käyt kysymässä. Mun mielestä on parasta mennä ite paikan päälle tai sitten johonkin työnvälitystoimistoon, ite en oo näitä kokeillut mutta kuullut niistä hyvää. pelkällä nettihakemuksellakin on ystävillä tärpännyt joten ei sekään toivotonta ole. Tahti on kovaa Lontoossa eli porukka vaihtuu aika tiuhaan. Palkat ja edut on yleisesti aika surkeita kyllä, mutta kokemuksena mahtava. :) Toimistohommiakin varmaan löytyy kivasti. En tiedä oliko tässä oikein punaista lankaa, mutta saa kysyä jos joku jäi mietityttämään. Onnea matkaan! :)

      Poista
    2. Joo töihin olen lähdössä :) Eniten ehkä kiinnostaisi jotkut toimistoassarihommat tms. Oon kyllä ihan avoimin mielin lähdössä ja todennäköisesti aluksi onkin helpompi saada joku retail homma, niin pitää varmaan aloittaa jostain semmoisesta. Onneksi kämppä on jo olemassa niin on helpompi saada pankkitilit yms mitkä sitten helpottaa elämää :D mutta kiitos vinkeistä, tuun sit kyselemään lisää jos tulee mieleen!

      Poista