tiistai 5. kesäkuuta 2012

And She Likes Shoes..


Jääkö kukaan muu koskaan jumittamaan blogitekstien aloituksen kanssa? Tuntuu että täällä allekirjoittanut jää aina. Vähän kömpelöä.. :D

Me suunnattiin tänään töiden jälkeen Kallen kanssa Ideaparkkiin (vihdoin) moikkaamaan Esaa Spirit Storeen. Oli ihan mahtava päästä taas vaihtamaan kuulumisia kasvotusten ja tietenkin silmäilemään vähän millaisia ihania uutuuksia siellä oli tarjolla! Kalle poistikin mukaansa J. Lindebergin takin ja ihastusta tällä suunnalla herättivät Jeffrey Campbellin jo lähes kulttimaineen saavuttaneet Lita saappaat ja Foxy sandaalit. Saappaita on tullut soviteltua muutamaan otteeseen ennenkin, mutta nyt jäi harkinta toden teolla päälle ja luulenpa että käyn ne kyllä palkkapäivän koittaessa nappaamassa itselleni. Tykkäättekö te? :)






Kun minä pohdin ostaako vaiko ei, Kalle meni pelaamaan mun puhelimella kolme tähteä varmaan kuuteen Angry Birds kenttään.. suutuin vähän, silleen leikisti oikeesti. :D Sillä on Angry Birds kyllä omassakin puhelimessaan ja nyt siinä ei kyllä todellakaan ole sitä samaa fiilistä enää kun en saa pelata niitä ensin itse!! Mutta ehkä pääsen yli tästä ajan kanssa.. :D Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä jumitan aina! Jätän sen aina viimeseksi ja välillä se unohtuu kokonaan :D tulee jänniä otsikoita silloin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiva kuulla että muutkin :D ja jännähän voi olla ihan hyväkin asia ;)

      Poista