keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

If U Want to Be Happy, Be.


Päädyin hieman palkitsemaan itseäni.. Net-a-porterin alet, what can I say! :D

Posti toi tänään Tory Burchin baltsut ja Korsin Hamiltonin!

Ja esitellään nyt samalla Shopbopilta aiemmin tilatut Marc by Marc Jacobsin rosekultaiset korvikset

Loppukevennykseksi meikä kotimatkalla töistä.. :D


Kiinnostaako teitä tällaiset ostospostaukset vai ärsyttääkö vain? Itse haluaisin esitellä mieluummin uusia hankintoja asuissa, mutta resurssit asukuvien ottoon on vain usein niin kehnot!

8 kommenttia:

  1. Hei kivoja uutuuksia! Viime kesänä oli sillon puhe noista Toryista, muistak? Onko hinta-laatu kohdillaan?

    Mulla on toi itseni palkitsemisprosessi myös käynnissä, mutta en vielä ole löytänyt "sitä oikeaa". Odottelin Mulberryn aleja, mutta jotenkin jäi sieltäkin tilaamiset. Onhan tämä uusi Mac aika jees palkinto, mutta tarvisi jotai naisellista U know.. ;)

    Hii, ylihuomiseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Moi <3

      Joo Mulberry alet oli vähän pettymys, ei siellä oikein mikään sytyttäny sitten kuitenkaan! :/ Toryistä sanoisin että kai niissä jotain on kun niihin aina palaa, mutta ite koitan ettiä ne aina aleista satasen pintaan (esim outnet.com). Kyllä noikin puhki kuluu vuodessa jos paljon käyttää ja kestää hetken muotoutua oikeesti mukaviks, mutta halvemmat baltsut taas tuntuu ikävän lössöiltä ja oudoilta jalassa kun vertaa.

      Mac on varmasti tosi jees ;) Nähdään pe!

      Poista
  2. Kiinnostaa ostopostaukset! Jotkut mieltävät ne usein egon pönkittämiseksi, mutta itse otan niistä usein vinkkejä ja vielä todella hyviä sellaisia. Nytkin on pakko mennä net-a-porteriin katselee mitä heiltä löytyisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, uskallan laittaa näitä tulemaan sitten jatkossakin. ;) Net-a-porterin alet on kyllä ihan parhautta! :D

      Poista
  3. Ostospostaukset on just parhaita! Ärsyttää kun jotkut on sellasia "hyi ostat paljon häpeä" tyylisiä, mutta mä tykkään tällasista. Saa hyviä vinkkejä ja monet pääsevät vähän paremmin oikeuksiinsa, kuin sieltä kaukaa katsottuna asujen keskeltä. Lähikuvat on parhautta :) Huono puoli on vaan se, että tulee himo ostaa samoja juttuja. Kun ihan välttämättä niitäkin huomaa tarvitsevansa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan totta että asusteet pääsee paremmin oikeuksiinsa lähikuvissa ja tykkään kyllä itsekin tämän tyylisiä postauksia muiden blogeissa katsella! ;) Eli varmana näitä tulee jatkossa enemmän.

      Poista
  4. Tosi nätti Michael Korsin laukku, ihanan värinen! :)

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos, se on kyllä aikas kivan kesäinen. :>

    VastaaPoista