keskiviikko 8. elokuuta 2012

Playing it Safe


Tässä viime torstain asua kun käppäilimme ympäri Canary Wharfia ja käväisimme lounaalla. Tykkään Canarystä tosi paljon, vaikka se onkin vähän kuin joku kupla keskellä Lontoota. Vähän epätodellinen.. ja tosi Jenkkityylinen. :D Kuten oon varmaan jo maininnut, me ollaan asuttu koko Lontoon aika näillä kulmilla ja maisemat on mun mielestä upeat ja mulle jo hyvin rakkaat. Canary Wharfissa on kivoja pieniä puistoja ja hyvät shoppailumahdollisuudet sekä yli 80 ravintolaa/baaria, joten valinnan varaa on! Alue on Cityn lisäksi toinen Lontoon business elämän keskus, jossa työskentelee yhteensä noin 90 000 ihmistä. Porukkaa siis riittää, mutta turisteja näkee harvoin. No, tällä kertaa me päädyttiin lounastamaan The Slug and Lettuceen joka nyt ei ole erikoisimmasta päästä vaan sellainen perus kiva ravintola/pubi. Hinta-laatusuhde on musta ainakin hyvä ja taisi tuo mun pihvi kustantaa £12. Tulipas tästä nyt mainospuhe Canary Wharfille, siirrytäänpä siihen asuun.. ;)




Hame Asos, pusero JC, baltsut Tory Burch, Clutch LV, aurinkolasit Ray Ban




Onko joku teistä käynyt/asunut samoilla kulmilla, mitä olette tykänneet? :) Kertoilkaa hei myös jos teillä on lemppari alueita Lontoossa, tai jos ette ole käyneet niin missä haluaisitte päästä käymään! :)

2 kommenttia:

  1. Mä en oo koskaan käynyt tuolla kulmilla, ehkä seuraavalla Lontoon reissulla sitten :) Yleensä kun sinne päin reissaa niin tulee liikaa pyörittyä niillä samoilla alueilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä harkita visiittiä! :) Usein kyllä käy itsellekin noin, että on ne tietyt paikat jossa tulee aina pyörittyä kun ne on hyviksi todettu. Huonolla tuurilla sitä lähtee seikkailemaan jonnekin vaan todetakseen ettei siellä olekaan mitään näkemisen arvoista ja hyvällä tuurilla taas voi löytää jotain tosi kivaa. :)

      Poista