maanantai 20. elokuuta 2012

When Is the Last Day of Summer?


Moikka! Rikon taas välillä hiljaisuutta ja tulin jakamaan tänne muutamat kuvat lauantailta. Mulla on ollut ihan hirrrveä kiire töissä, muutama viikko enää jäljellä eli pitkää päivää on painettava! Ja Lontooseen paluu se vaan lähenee. Viikonloppuna meille tuli vieraita, joten ei kauheasti ehtinyt levähtää silloinkaan. Heräilin lauantaina klo 8 aamulenkille jonka jälkeen pyöräytin meille mansikka Pavlovan, siskon kanssa ison setin susheja ja tietty true grillimestarina vastasin meidän täytetyistä herkkusienistä! :D Sanomattakin taitaa olla selvää että oli kyllä kunnon mässäilyviikonloppu. Olikohan lauantai viimeinen lämmin päivä tänä kesänä.. Ei sillä että niitä olisi montaa ollutkaan.. :D No joka tapauksessa, asu oli sen mukainen. Ei todellakaan kummoinen, mutta sään salliessa oli pakko heilua vielä shortseissa ja topissa.



Topin saksin JC:n mekosta, shortsit H&M



that's my name :>






Mukavaa alkuviikkoa kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Hih, onpa sulla suloinen nimi :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo nimikoru sulla ! :) Pidempi nimi näyttää musta paaaljon kivemmalta noissa kuin lyhyt. Muutenkin tosi nätti ja kesäinen asu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla! :) Ja joo, halusin tuohon koruun ehdottomasti mun koko etunimen, vaikka se oikeasti kirjoitetaankin väliviivalla. Sitä viivaa ei sinne tietenkään millään saanut, joten siitä tuli sitten tuollainen. :D

      Poista
  3. You like like a fairy from some old fairytale <3 beautiful!!!

    xx
    K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thank u dear, ur too sweet! ;)

      ps. i love your blog, so glamorous! xx

      Poista