lauantai 10. maaliskuuta 2012

Friday Off



Jostain pitää aloittaa joten here we go. Ajatus blogista on pyörinyt tasaisin väliajoin mielessä sellaiset viitisen vuotta, jopa poikaystävä bloggaa, joten ajattelin nyt vihdoin kerätä itseni.. Katsotaan miten tämä tästä lähtee!

Jos sitten muutama sananen minusta, ikää on 25 vuotta ja kohta parisen vuotta siitä olen kuluttanut Lontoossa. Lontoo on aina ollut minulle se unelmakaupunki ja lopulta tie veikin tänne kun miehelle aukesi opiskelupaikka LMU:sta. Itse opiskelin Suomessa ja kun viime keväänä sain paperit ulos, päätinkin että nyt on aika tehdä töitä ja katsoa mitä Lontoolla on tarjota. Unelmana olisi kuitenkin vielä päästä jatkamaan opiskeluja ja suorittaa MA täällä. Rakastan kaupunkia paljon, mutta hieman jo veri vetää uusia seikkailuja kohti. Saa nähdä mihin  vielä päädytään! Blogin sisältö lyhyesti: kepeitä ja pinnallisia inspiroivia asioita sekä pieniä palasia elämästäni ja tyylistäni.

Kuten otsikko kertoo, tänään oli vapaapäivä joten suunnattiin miehen kanssa leppoisasti kiertelemään kaupunkia. Muutama ostoskin tuli tehtyä, niistä myöhemmin!









St paul's cathedral One New Change tavaratalon kattoterassilta

Kylmähän siellä tuli :D
 Hyvät viikonloput kaikille!








8 kommenttia:

  1. Oi hyvältä vaikuttaa! Siis mistä koulusta/koulutuksesta sait paperit ulos ja teetkö nyt sit jonkinnäkösiä töitä vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tradenomin paperit sieltä viimekeväänä tipahtivat ja tosiaan työn parissa täällä syksystä asti! :) Kovasti kyllä jo toivon että joku yliopisto avaisi ovensa mulle syksyllä. :D

      Poista
  2. Okei okei :) Joo pidän peukkuja pystyssä!! Ne on vaan aivan järjettömän hintasia ne maisteriohjelmat siellä, en tajuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kaikki peukut on tervetulleita. ;) Kalliitahan ne on, mutta onneksi "kohtuullisia" kun vertaa noihin korotuksiin mitkä tuli Undergraduate ohjelmiin! Huh. Pitää vaan toivoa että olis hyvä sijoitus. :)

      Poista
  3. Sulla on tosi kiva blogi :) millasta blogia sun poikaystävä kirjottaa ja mikä sen blogin nimi on oma poikaystävä ois kiinnostunu jos se kirjottaa miesten muotiblogii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi kiva jos tykkäilet! :> Mun mies kirjottelee kavereille ja sukulaisille lähinnä, elämästä ja lätkänpeluusta suurimmaksi osaksi. Se on meistä se kirjallisesti lahjakkaampi, eli ihan hauskaa tektiä siltä kyllä tulee.. Mutta ei juuri muotia.. :D http://kangasala-lontoo.blogspot.co.uk/

      Poista
  4. Ihana blogi! Mäkin aloitin reilu viikko sitten blogin kirjoittamisen pitkän ajan pähkäilyn jälkeen - kaikki on niin vielä niin uutta ja jännää! :D Onnea tosi paljon blogitaipaleen alkuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tsemppauksesta! :> Ja samaa sinne, hyvältä näyttää ja jään ehdottomaati seurailemaan. ;) Hassua tosiaan miten isolta päätökseltä koko homma tuntui ja nyt kaikki tosiaan on vielä vähän harjoitteluasteella! :D

      Poista