sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Young Are Never Tired

Otsikkoa sivuten täällä vallitsee edelleen työväsymys (koitan siis pitää tuon mielessä ja tsempata). Lontoossa on viimepäivät kuulemma nautittu upeasta auringonpaisteesta ja lämpöasteitakin on ollut jo ihan mukavasti, mutta minäpä olen saanut viettää päivät sisätiloissa töiden merkeissä. No, ei saa valittaa, enköhän vielä jossain välissä pääse auringosta nauttimaan. :)

Väsymykseeni vedoten siirryn ketterästi ilman minkäänlaista aasinsiltaa asiasta toiseen. Olen itse nimittäin ehdottomasti laukkunaisia ja haaveilulistani kärjessä keikkuu aina jokin liian kallis ihana laukku. Toisinaan kuitenkin käy niin, että tulee tehtyä hankintoja, jotka eivät ihanuudestaan huolimatta juuri pääse käyttöön. Olenkin siis ajatellut jo hetken laittaa muutaman laukun kiertoon, listalla ainakin MICHAEL Michael Kors navy/silver Hamilton, Alexander Wang Gunny Sac ja eräs See by Chloén clutch. Tulipa mieleen siis kysäistä olisiko kenelläkään teistä kiinnostusta jos vaikka laittaisin näitä Huuto.netiin? Ja jos jollain on, ehkä saan vähän vauhtia tähän kauan mielssä olleeseen projektiin. ;)




Huomenna palailen toivottavasti jokun antoisamman materiaalin kanssa! :)

8 kommenttia:

  1. laita ehdottomasti huuto.netiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt täytyy kyllä saada ne laitettua sinne! Kiva että täällä oli kiinnostuneita! ;)

      Poista
  2. Hei voisin olla kiinnostunut siitä Korsista! :) Pistä siis ihmeessä!

    VastaaPoista
  3. todellakin olisi kiinnostusa! eikun myyntiin vain! ps. pidät todella mukavaa blogia ja odotankin aina uusia postauksiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! tosi kiva kuulla että tykkäät! :>

      Poista
  4. Täällä toinen, joka on valmis taistelemaan Korsista ;)

    Upea blogi, tykkään tyylistäsi ihan hurjana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana!!

      Laitan linkkiä tänne blogin puolelle laukuista tällä viikolla. ;)

      Poista