keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Turning Off Your Brain Can Be Fatal

Tänään oli taas upea aurinkoinen päivä ja varmaan on sanomattakin selvää että ulos oli päästävä siitä nauttimaan! Suunnattiin siis puistoon istuskelemaan kun mies pääsi luennoilta. Rento iltapäivä meillä oli, vaikka onnistuin pari vastoinkäymistäkin kehittämään :D 

Itse tosiaan lähdin kotoa iltapäivällä suuntaamaan kotoa kohti Green Parkia, reitti jota käytän välillä töihin mennessä ja muutenkin maailman yksinkertaisin matka. No, minähän suuntasin ihan nollat taulussa Bankiin ja sain sitten sieltä junailla itseni muutaman mutkan kautta Green Parkiin. Olisin tosiaan päässyt Jubilee linella sinne suoraankin.. Ihmettelen edelleen MIKSI tein sen, vaikkei nyt kovin suuri vahinko ollutkaan. :D Päivän toinen onnistuminen aiheutti sen, ettei hyviä kuvia tämän päivän asusta ei ole. Kippasin nimittäin kanasalaatit päälleni puistossa. Kuvat kertokoot enemmän tästä traagisesta tapahtumaketjusta. :D 


Siinä se salaatti vielä kipossa. Päällä: Mekko Forever 21, Nahkatakki Karen Millen, Kaulakoru Dogeared, Laukku LV Neverfull MM



Ja tostainoin :D Haarukka vaan räsähti keskeltä poikki ja puolet safkoista lensi päälle. Sain vaatteet kuitenkin jotenkuten putsattua ja pelastin mitä pelastettavissa oli.. Sparkling waterilla :D


Puisteltiin meidän viltti, siirrettiin sitä pari metriä ja katseltiin kun pulut söi niitä salaatinjämiä :D
Loppuun vielä kiitoksia ihan kaikista kommenteista joita teiltä on tullut ja on ollut tosi kiva  nähdä että sinne on jokunen ihanainen jäänyt seurailemaan! Olette olleet todella kivoja ja kannustavia eli kiitos kiitos kiitos! <3 :) Laittakaa vaan jatkossakin palautetta, ideoita ja kommentteja tulemaan!

Ja vielä edelliseen postaukseen liittyen, laitan nuo laukut ehdottomasti Huuto.nettiin ja linkkiä tänne tämän viikon aikana! :)

10 kommenttia:

  1. Haha ihana selostus :D ja voi vitsi kun siel on lämpimän näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo pakko oli vaan nauraa tossa vaiheessa. Ja saipahan tääkin postaus tosiaan vähän huumoriarvoa. ;) Täällä on kyllä ollut tosi lämmintä, tänäänkin iltapäivälle luvattu +23°c!!

      Poista
  2. Täällä yksi innokas seurailija, jota kovasti kiinnostaa minkälaisessa/minkä alan töissä siellä Lontoossa olet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen eräällä vaateketjulla töissä ns. Stylisti nimikkeellä. Periaatteessa aikas perus myyjänhommia, mutta ollaan paljon meidän asiakkaiden kanssa tekemisissä ja valitaan usein yhdessä asukokonaisuudet tilaisuuden mukaan. :) Ei tule olemaan mikään tulevaisuuden ura kyllä, mutta ollut todella hyvä kokemus! :)

      Poista
  3. Sul on tosi kiva blogi! Enemmän vaan päivän asuja kehiin ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Lupaan ehdottomasti petrata asukuvissa ;)

      Poista
  4. Olisipa täälläkin tuollaiset näkymät, mutta kamalasti uhkailevat takatalvella ja -25°C pakkasilla....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei!! Ei sellaista enää tässä vaiheessa kevättä saa tulla! :S Täälläkin ilmat on kyllä viilenneet tuosta tiistaista kun tämän kirjoittelin, mutta toivotaan että on vain pieni takapakki. :)

      Poista
  5. Heippa, blogissani olisi sinulle tunnustus, kay kurkkaamassa jos olisi mieluinen :)
    Kivaa viikonlopun jatkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 nyt olen kyllä ihan todella otettu! :> Pitänee ottaa haaste vastaan. ;) Ihana blogi sinullakin, ja mukavaa viikonloppua sinne myös!

      Poista