maanantai 2. huhtikuuta 2012

I'm Such a Lazy Writer


Noniin, linjoilla ollaan taas pitkästä aikaa! Viikonlopun vapaista huolimatta en saanutkaan tänne ihan niin paljon aikaan kuin kuvittelin.. Ohjelmaa siis riitti! Me saatiin perjantaina tänne yksi ystävä Suomesta kyläilemään ja eilen juhlittiin toisen ystävän syntymäpäiviä Camdenissa. Tänään aamulla mulla oli ilo raahautua klo 9.30 työpaikan kokoukseen jonka jälkeen kävin kahvittelemassa ja kiertelemässä kauppoja työkaverin kanssa. Iltapäivällä käväisin vielä kampaajalla ja todella tyytyväisenä sain lähteä, nyt taisi luottokampaaja löytyä. :) Viikonlopun menoissa ei oikein kamera pysynyt mukana ja välillä taas uupui kuvaaja (enkä ole vielä ihan niin pro että olisin hankkinut tripodia), mutta jotain tallentui muistikortille kuitenkin. ;)



Meidän lähin ostoskeskus, löytyy suunnilleen kaikki tarvittava ja ehkä jopa vähän enemmän ;)

lauantain surkea keli :<


Pari kivaa statement korua löytyi Forever21:lta.

Tänään paistelikin taas aurinko! :) Päällä ei ollut mitään kovin yllättävää. Takki ja balleriinat on vanhat tutut, toppi Forever21 ja Laukku Alexander Wang.


Mitään ruokablogia tästä ei toivottavasti ole tulossa, mutta mm. tälläisellä olen herkutellut tänään! ;)
Nyt nukkumaan! Huomenna voisin laittaa kuvaa uusista hiuksista, vaikkei ero nyt kovin radikaali olekkaan. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille. <3

4 kommenttia:

  1. Herkullisen värisiä nuo korut :) True bloggaaja ottaa aina kuvat ruuistaan, eikö? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin, en voinut vastustaa! ;) Haha joo noi ruokakuvat, kai ne joskus harvoin on ihan ok.. :D

      Poista