tiistai 17. heinäkuuta 2012

I Just Call It a Damn Good Time


Lauantaina me juhlittiin Kallen siskon synttäreitä ja pyörähdettiin vähän Tammerfesteilläkin! En tiedä kyllä kenen idea se kaupunkiin lähteminen oli, mutta tulipahan käytyä. Porukkaa oli ainakin reippaasti liikkeellä ja taksit edestakaisin maksoi ihan liikaa! :D


Maksimekko Cubus & kaulakoru Forever 21


Kello Michael Kors & laukku LV Eva

nyt on pakko muuten vielä vähän jatkaa juttua noista viime postauksen Isabel Marant henkisistä wedgeistä. Olin klikkaillut jo ostoskoriin odottamaan nuo Asosin omat versiot, mutta ne vaan kuitenkin vaikuttivat vähän kömpelöiltä ja muovisilta.. en tiedä olisivatko ne sitä olleet, mutta mielestäni parempi pelata varman päälle ja ostaa sellaista mihin on lopulta varmasti tyytyväinen. Mun jalat on suoraan sanottuna aika kärsineet viime vuoden takia, töissä pidin 9h päivässä korkokenkiä ja Lontoossa tulee muutenkin käveltyä paljon. Lisäksi mulla on vähän huonot geenit näissä jalka-asioissa. Siksi panostan mielellään "hyviin" kenkiin, tarkoittaen lähinnä että koitan vältellä huonoja kenkiä. Simple. :D En tiedä voinko kuitenkaan sanoa ostavani hyviä kenkiä, koska mistään terveyskengistä en tietenkään nyt puhu. Pyrin siis jättämään ainakin ne heppoisimman oloiset yksilöt suosiolla sinne kaupan hyllylle. Voi olla että tästä mun taktikoinnista ei ole mitään hyötyä, koska toisaalta en kuitenkaan osaa hirveästi tuhlatakaan kenkiin, ne menevät (ainakin mun käytössä) joka tapauksessa pilalle jossain vaiheessa. Yleensä nopeasti. Ostan siis omasta mielestäni sopuhintaisia ja hyvän tuntuisia kenkiä, mikä yleensä tarkoittaa ettei ne ole niitä ihan halvimpia mutta toisaalta harvemmin niitä kalleimpiakaan.. ja ehkä ne keskihintaiset on joskus yhtä huonoja kun halvimmat, toisinaan yhtä hyvä kun ne kalleimmat. Kuka tietää. Hintahan ei kuitenkaan lopulta takaa yhtään mitään. :)

No, monelle meistä on varmaan kuitenkin tuttu se tunne kun jokun tietty juttu on saatava ja on varma että sitä tulee myös käytettyä paljon. Näiden kanssa tuli se tunne. Hetken vaihtoehtoja pyöriteltyäni päädyin Ashin Cool Wedge Trainerseihin ja odotan niitä nyt aivan innolla!! Hinta oli omaan budjettiini vielä siedettävä ja nämä miellyttivät silmää tosi paljon, jopa enemmän kuin ne aidot ja ehdottomasti enemmän kuin nuo halvimmat. :)



ASH Cool Wedge Trainers (täältä)

Ja sitä parkaakin olin tilaamassa, mutta Kalle sanoi että älä tilaa.. Ihmettelin hetken että mikä siinä nyt on vikana ja sen oli sitten pakko paljastaa että oli jo tilannut sen mulle nimpparilahjaksi. On se ihana. <3

perjantai 13. heinäkuuta 2012

I Do Love My Shopping


Ei saisi valittaa, mutta pakko se on myötää että tämän kesän kelit ovat kyllä olleet surkeat! Löysinpä siis itseni aamulla etsimästä tuohon sadekeliin sopivaa takkia ja heräsin karuun faktaan, että rento parka  puuttuu täysin. Sellainen siis tarvitaan ehdottomasti ja mahdollisimman pian. Takkikriiseilyä ei helpota myöskään se, että otin Lontoosta mukaan vain muutaman takin. Todelliset kriisin ainekset ilmassa siis.. ;) Eihän mun pitänyt täällä mitään takkeja tarvita, piti olla kesä!!

Nettikaupat läpikahlattuani löytyi Asosin valikoimista tällaista. Aika syksyistä kyllä.. Mutta mitäs tykkäätte, pitäisikö pistää tilaukseen? Nuo kiilakorkotennaritkin on vihdoin kolahtaneet meikäläiselle. :)


Parka täältä

Tennarit täältä

Kovassa harkinnassa ovat.. ja jos vielä joku syy pitää keksiä tämän tilauksen perustelemiseksi, niin Alexa tarjosi blogissaan muutama päivä sitten lukijoilleen asosin 20% alekoodin.. hmm ;)

torstai 12. heinäkuuta 2012

Things Are Always Difficult Before They Are Easy


Moikka kaikki! Ajattelin tulla nopsaan jakamaan teille kuvan tämän päivän asusta. Herätin törkeästi aamulla siskoni ja lepertelin hetken niin saatiin napattua tämä. ;) Hankalaa kyllä kun ei ole kuvaajaa aina valmiina räpsimään. Ja jos joku vielä osaisi neuvoa miten kaikki ärsyttävät poseerausmaneerit saisi pois! Tässä siis perus työpäivän asua. Jos joku miettii, niin kerrottakoon työstäni sen verran, että teen perus toimistoduunia mutta meillä ei konttorilla käy asiakkaita eikä juuri vieraita joten pukeutuminen on aika rentoa.

Farkut Mango (täältä), laukku Alexander Wang Rocco (täältä)Neule ja kengät H&M


Odotan niin paljon mun "lomaa" eli sitä, kun 30.7 lähden viikoksi Lontooseen. Eksoottinen valinta! "Loma" siksi että palkaton vapaahan se oikeasti tulee olemaan. :D Toivottavasti jonkun etelänlomankin saisi ympättyä vaikka loppukesään, mutta kyllä tämäkin kivalta tuntuu! Mies on töissä olympialaisissa reilun parin viikon ajan, mutta onneksi sillä vapaatakin on. Kovasti innolla odottelen myös matkaan liittyvää juttua, nimittäin kämpänmetsästystä! Kaksi vuotta ollaan asuttu kämppisten kanssa ja nyt on kyllä korkea aika etsiä "oma"!


Mun matka jatkuu nyt salille hop! Mitäs teidän viikkoon kuuluu? :)

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Miles Can't Separate You From Friends



Saatiin maanantaina Lontoosta ihana ystävä vierailulle, joten me on menty tosi suomalaisissa merkeissä täällä pitkin pirkanmaata parin päivän ajan! On kyllä ihana aina välillä pysähtyä ja tajuta että mulla on ihan mahtavia ystäviä niin täällä Suomessa kuin Lontoossakin. Oon niin onnellinen että ihmiset jaksaa tulla aina vierailemaan meidän luo Lontooseen ja jotkut sitten tänne Suomeenkin! Jee! :)

No Tammperetta, mitäs muutakaan :)


Casual - toppi River Island, lasit Ray Ban Aviatorit ja farkut JC


Lounaalla käytiin Stefan's Steakhousessa. Tamperelaiset käykää ihmeessä jos ette ole käyneet! Ja muutkin jos tänne satutte. :)

Meidän kaveri kun tykkää Top Chefistä niin ruokapaikaksi valikoitui tietenkin Stefan's Steakhouse Kehräsaaressa. Eipä sillä, oltais varmaan valittu se muutenkin! Kaunis paikka ja ihan mahtavan hyvää simppeliä safkaa jossa on raaka-aineet kyllä kohdillaan. Tällä kertaa jäivät pihvit koska illalla oli vielä tarkoitus grillailla. Itse valkkasin lohikeiton, Kalle (tapansa mukaan) LA burgerin ja Darcie salaatin sekä uuniperunan. I have only two words: SO_GOOD! ;)

Haha napattiin jälkkäriksi vielä metrilakua, Darcie tykkäsi niin paljon että seuraavana päivänä piti hakea lisää ;)

Ei pelkkää huvia, vähän poseerausta hommiakin!



Tiistaina  jätskillä!


Tiistain asu, vähän dodgy kuva mutta menkööt :D


Ja tietenkin käytiin myös tutkiskelemassa Suomen kaunista luontoa

Tiistaina iltapäivällä me mentiin metsään. Vaellettiin vähän ja uitiin törkeän kylmässä vedessä. Ilman saunaa. Pakkohan se oli sitten uida kun ollaan niin kovia suomalaisia ja eihän meille mikään ole liian kylmää. :D


Meidän metsä- "tyyli".. koitin estellä rusketusrajoja :D


Toivottavasti kaikilla on ollut mukava alkuviikko ja ootte päässeet nauttimaan näistä vähän kesäisemmistä keleistä! :)

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

The Greater Part of Life is Sunshine.


Olin eilen ihanaisen ystäväni valmistujaisissa ja ihan mahtavat kemut oli, kiitos Noora ja onnea vielä! ;) Podin pientä vaatekriisiä ennen lähtöä kun vaatekaapissa ei taas vaihteeksi ollut "mitään". No, löytyi sieltä sitten kuitenkin aikas kiva asu ainakin omaan makuun. Toistaa kyllä ihan samaa kaavaa kuin edellinen postaamani asu. :D Mutta jos joku kaava on hyväksi todettu niin kyllähän sitä kannattaa käyttää, eikös?

Pusero Zara, shortsit Gina Tricot, bleiseri Bershka ja kengät Mango

Kengät ja shortsit ovat alelöytöjä viimeviikolta. Mukavat peruskorkkarit tulevat aina tarpeeseen ja shortsit olivat mielestäni aikas söpöt. Tähän väliin voisin myös omistaa muutaman sanasen Rebecca Minkoffin Mini MAC Clutchille. Oon aina tykännyt Rebecca Minkoffin mallistoista ja etenkin laukuista, yllätys yllätys. ;) Multa löytyy muutamia Minkoffin laukkuja, muun muassa kaksi mini MAC:ia, musta ja tämä kuvien turkoosi joka onkin melko uusi tulokas. Aivan ihana laukku joka sopii arkeen ja juhlaan sekä plussana mun mielestä ihan kohtuullinen hinta. :)

on se niin söpö :D







Mitä mieltä olette asusta, toimiko? Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu! :)