tiistai 17. heinäkuuta 2012

I Just Call It a Damn Good Time


Lauantaina me juhlittiin Kallen siskon synttäreitä ja pyörähdettiin vähän Tammerfesteilläkin! En tiedä kyllä kenen idea se kaupunkiin lähteminen oli, mutta tulipahan käytyä. Porukkaa oli ainakin reippaasti liikkeellä ja taksit edestakaisin maksoi ihan liikaa! :D


Maksimekko Cubus & kaulakoru Forever 21


Kello Michael Kors & laukku LV Eva

nyt on pakko muuten vielä vähän jatkaa juttua noista viime postauksen Isabel Marant henkisistä wedgeistä. Olin klikkaillut jo ostoskoriin odottamaan nuo Asosin omat versiot, mutta ne vaan kuitenkin vaikuttivat vähän kömpelöiltä ja muovisilta.. en tiedä olisivatko ne sitä olleet, mutta mielestäni parempi pelata varman päälle ja ostaa sellaista mihin on lopulta varmasti tyytyväinen. Mun jalat on suoraan sanottuna aika kärsineet viime vuoden takia, töissä pidin 9h päivässä korkokenkiä ja Lontoossa tulee muutenkin käveltyä paljon. Lisäksi mulla on vähän huonot geenit näissä jalka-asioissa. Siksi panostan mielellään "hyviin" kenkiin, tarkoittaen lähinnä että koitan vältellä huonoja kenkiä. Simple. :D En tiedä voinko kuitenkaan sanoa ostavani hyviä kenkiä, koska mistään terveyskengistä en tietenkään nyt puhu. Pyrin siis jättämään ainakin ne heppoisimman oloiset yksilöt suosiolla sinne kaupan hyllylle. Voi olla että tästä mun taktikoinnista ei ole mitään hyötyä, koska toisaalta en kuitenkaan osaa hirveästi tuhlatakaan kenkiin, ne menevät (ainakin mun käytössä) joka tapauksessa pilalle jossain vaiheessa. Yleensä nopeasti. Ostan siis omasta mielestäni sopuhintaisia ja hyvän tuntuisia kenkiä, mikä yleensä tarkoittaa ettei ne ole niitä ihan halvimpia mutta toisaalta harvemmin niitä kalleimpiakaan.. ja ehkä ne keskihintaiset on joskus yhtä huonoja kun halvimmat, toisinaan yhtä hyvä kun ne kalleimmat. Kuka tietää. Hintahan ei kuitenkaan lopulta takaa yhtään mitään. :)

No, monelle meistä on varmaan kuitenkin tuttu se tunne kun jokun tietty juttu on saatava ja on varma että sitä tulee myös käytettyä paljon. Näiden kanssa tuli se tunne. Hetken vaihtoehtoja pyöriteltyäni päädyin Ashin Cool Wedge Trainerseihin ja odotan niitä nyt aivan innolla!! Hinta oli omaan budjettiini vielä siedettävä ja nämä miellyttivät silmää tosi paljon, jopa enemmän kuin ne aidot ja ehdottomasti enemmän kuin nuo halvimmat. :)



ASH Cool Wedge Trainers (täältä)

Ja sitä parkaakin olin tilaamassa, mutta Kalle sanoi että älä tilaa.. Ihmettelin hetken että mikä siinä nyt on vikana ja sen oli sitten pakko paljastaa että oli jo tilannut sen mulle nimpparilahjaksi. On se ihana. <3

5 kommenttia:

  1. Missä päin lontoota asutte?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan asuttu pari vuotta keskustan itäpuolella, ihan Canary Wharfin kupeessa. Ollaan kyllä tykätty, mutta nyt vois olla jo aika vaihtaa asuinaluetta. ;)

      Poista
  2. Tiedätkö minkälaista aluetta east croydon on? ollaan lähdössä syyskuussa kyseiseen kaupunginosaan viikon reissulle, joten olisi vähä kiva tietää että mihin on suuntaamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ekaksi pahoittelut että en huomannut tähän aiemmin vastata, mutta ehkä vielä ehdin kun matka on vasta edessä. ;) Tosin en tiedä kuinka hyödyllistä vastausta osaan antaa kun en itse ole Croydonissa käynyt kuin kerran.. ja silloinkin Ikeassa. :D Mutta mun muistaakseni siellä oli tosi siistiä ja se oli jotenkin aika suloinen kylämäinen paikka! Siellä menee ainakin trameja eli ratikoita ja ne ajoi hullun kovaa. :D Kauppojakin siellä muistaakseni oli ihan kivasti. Kun joltain kysyin niin sanottiin että on mainettaan parempi paikka. Mulle jäi ainakin positiivinen kuva Croydonista, vaikka onhan sieltä Lontoon keskustaan vähän matkaa. Toivottavasti teillä on kiva matka! :)

      Poista
  3. Kiitos paljon, nyt voin lähteä iloisin mielin reissuun!:)

    VastaaPoista