perjantai 13. heinäkuuta 2012

I Do Love My Shopping


Ei saisi valittaa, mutta pakko se on myötää että tämän kesän kelit ovat kyllä olleet surkeat! Löysinpä siis itseni aamulla etsimästä tuohon sadekeliin sopivaa takkia ja heräsin karuun faktaan, että rento parka  puuttuu täysin. Sellainen siis tarvitaan ehdottomasti ja mahdollisimman pian. Takkikriiseilyä ei helpota myöskään se, että otin Lontoosta mukaan vain muutaman takin. Todelliset kriisin ainekset ilmassa siis.. ;) Eihän mun pitänyt täällä mitään takkeja tarvita, piti olla kesä!!

Nettikaupat läpikahlattuani löytyi Asosin valikoimista tällaista. Aika syksyistä kyllä.. Mutta mitäs tykkäätte, pitäisikö pistää tilaukseen? Nuo kiilakorkotennaritkin on vihdoin kolahtaneet meikäläiselle. :)


Parka täältä

Tennarit täältä

Kovassa harkinnassa ovat.. ja jos vielä joku syy pitää keksiä tämän tilauksen perustelemiseksi, niin Alexa tarjosi blogissaan muutama päivä sitten lukijoilleen asosin 20% alekoodin.. hmm ;)

2 kommenttia:

  1. Mullakin olisi syksyä varten tuollainen parkatakki hakusessa. Oon myös suunnitellut jonkun laadukkaamman pikkulaukun ostoa. Oletko siis tilannut nuo Rebecca Minkoffin laukkusi Shopbopilta? Jos kyllä, kuinka paljon niihin on tullut tullimaksuja päälle? Kiitos jos vastaat, ja kiitos myös superkivasta blogista, tykkään sun tyylistä ihan hirveesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voi kiitos ihan hirveästi! :) Joo Shopbopilta olen tilannut molemmat Minkoffit. Tullimaksut heillä lisätään aikas kätevästi loppusummaan jo kassalle siirryttäessä, heti kun lisäät toimitusosoitteen, ja ovat muistaakseni olleet 50$ luokkaa. Yksi nettikauppa jota saattaisi kannattaa myös vilkaista on http://www.revolveclothing.com/Brands.jsp?search=rebecca+minkoff. :)

      Poista