keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Miles Can't Separate You From Friends



Saatiin maanantaina Lontoosta ihana ystävä vierailulle, joten me on menty tosi suomalaisissa merkeissä täällä pitkin pirkanmaata parin päivän ajan! On kyllä ihana aina välillä pysähtyä ja tajuta että mulla on ihan mahtavia ystäviä niin täällä Suomessa kuin Lontoossakin. Oon niin onnellinen että ihmiset jaksaa tulla aina vierailemaan meidän luo Lontooseen ja jotkut sitten tänne Suomeenkin! Jee! :)

No Tammperetta, mitäs muutakaan :)


Casual - toppi River Island, lasit Ray Ban Aviatorit ja farkut JC


Lounaalla käytiin Stefan's Steakhousessa. Tamperelaiset käykää ihmeessä jos ette ole käyneet! Ja muutkin jos tänne satutte. :)

Meidän kaveri kun tykkää Top Chefistä niin ruokapaikaksi valikoitui tietenkin Stefan's Steakhouse Kehräsaaressa. Eipä sillä, oltais varmaan valittu se muutenkin! Kaunis paikka ja ihan mahtavan hyvää simppeliä safkaa jossa on raaka-aineet kyllä kohdillaan. Tällä kertaa jäivät pihvit koska illalla oli vielä tarkoitus grillailla. Itse valkkasin lohikeiton, Kalle (tapansa mukaan) LA burgerin ja Darcie salaatin sekä uuniperunan. I have only two words: SO_GOOD! ;)

Haha napattiin jälkkäriksi vielä metrilakua, Darcie tykkäsi niin paljon että seuraavana päivänä piti hakea lisää ;)

Ei pelkkää huvia, vähän poseerausta hommiakin!



Tiistaina  jätskillä!


Tiistain asu, vähän dodgy kuva mutta menkööt :D


Ja tietenkin käytiin myös tutkiskelemassa Suomen kaunista luontoa

Tiistaina iltapäivällä me mentiin metsään. Vaellettiin vähän ja uitiin törkeän kylmässä vedessä. Ilman saunaa. Pakkohan se oli sitten uida kun ollaan niin kovia suomalaisia ja eihän meille mikään ole liian kylmää. :D


Meidän metsä- "tyyli".. koitin estellä rusketusrajoja :D


Toivottavasti kaikilla on ollut mukava alkuviikko ja ootte päässeet nauttimaan näistä vähän kesäisemmistä keleistä! :)

3 kommenttia:

  1. mistä toi ihana mekko on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups se unohtuikin mainita, se on noin vuosi sitten H&M:ltä ostettu :)

      Poista
  2. Toi on niin totta. :) Kun muuttaa toiselle paikkakunnalle, huomaa, ketkä niitä oikeita ystäviä on. Ne jotenkin vain pysyvät, oli sitten välimatkaa kilometri tai enemmän. :)

    VastaaPoista